Reizen Vancouillie - Blankenberge

Rondreizen

Is de hele dag aan het zwembad liggen niets voor u? Bezoekt u op reis graag verschillende plaatsen en hoogtepunten van een land? Dan zijn onze groepsrondreizen zeker iets voor u! Samen met gelijkgezinden trekt u rond in één van onze topbestemmingen.  

Haal het maximale uit uw reis

Voor onze exclusieve en georganiseerde rondreizen in Blankenberge doen wij een beroep op Anders dan Anders, die begeleide reizen organiseert naar o.a. Argentinië, Canada, Bolivia, China, Honduras, Jordanië, Marokko, Japan, India,...
Elke reis wordt begeleid door een ervaren, enthousiaste reisleider die zijn/haar regio zo goed kent, dat iedere trip uniek wordt. Doordat deze reisleiders er al jarenlang heen reizen of er effectief ter plaatse wonen, hebben zij allemaal een enorme schat aan informatie en lokale relaties opgebouwd. Deze delen ze maar al te graag met u. Het zijn deze Vlamingen, die u tijdens deze reizen uitleg geven in het Nederlands en van uw reis een unieke beleving maken.

Vragen

Wenst u meer informatie over de vele bestemmingen of over de manier van reizen? Aarzel dan niet en kom eens langs in Blankenberge of neem contact op via de contactpagina. Wij vertellen er u graag meer over.

Contacteer ons

Reizen Vancouillie De Smet De Naeyerlaan 59
8370 - Blankenberge - België
Ligging
Tel. : 050 42 30 08
Fax: 050 41 84 97
reizen.vancouillie@skynet.be
BTW BE0472 671 793
Back to Top