Vancouillie Travel
Vancouillie Travel
Vancouillie Travel

Met veel trots laten we weten dat wij vanaf vandaag samenwerken met Stievie Wonder Tours.
En dit als enige in de regio!

StievieWonderTours is het reisbureau van Kathleen Aerts (voormalig K3-lid) en haar man Steven.
Zelf wonen ze in Zuid-Afrika en hebben ze er hun hart verloren.
Met de kennis die ze ondertussen opgedaan hebben door zelf heel veel te reizen, werken ze elk programma zorgvuldig uit op maat van jullie wensen.
En dit vanuit hun kantoor in Paarl, onder de Afrikaanse zon.

Zuid-Afrika, Namibië en Zimbabwe kennen geen geheimen meer voor hen. Ook voor Botswana, Kenia, Mozambique, Rwanda, Tanzania, Uganda en Zanzibar werken ze met plezier en kennis van zaken een droomreis uit.

Je kan steeds kiezen voor een begeleide rondreis of een volledig op maat gemaakte privé rondreis.
Op maat gemaakt bedoelen we dan ook volledig uitgewerkt naar jullie interesses.

In een verkennend gesprek gaan we eerst bekijken wat jullie wensen zijn van deze reis, met welk gezelschap je op reis gaat, want de must-do’s zijn voor jullie en natuurlijk ook wat het budget is. Eenmaal Marleen of Bo jullie wat beter hebben leren kennen nemen we contact op met Steven of Kathleen. Aan de hand van alle info werken zij een rondreis uit. En zo leggen we de puzzel die als resultaat jullie droomreis is!

Vancouillie Travel
Vancouillie Travel

Steven en Kathleen kunnen rekenen op een enthousiast team van deskundige reisbegeleiders, gidsen en chauffeurs. Een persoonlijke, informele aanpak is hier het allerbelangrijkste.

StievieWonderTours steunt ook Township Kindergarden.

Onder het motto: iedereen verdient kansen hebben ze zich ingezet voor een project dat ze zelf opvolgen. Een kinderdagverblijf van 0 tot 5 jaar. Bij elke boeking schenken ze een donatie aan deze township. Het is ook mogelijk om deze in jullie reis te bezoeken.

Je kan dus al gaan denken hoe blij we zijn met deze samenwerking!

Vancouillie Travel